Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ami engem elindított

Eszméletlen nehéz helyzetbe kerültünk pár éve... Sok egyéb mellett egyedül maradtam a két picúr gyermekemmel, mert a férjemnek hónapokig külföldön kellett dolgoznia. Alig láttuk egymást és mindkettőnket nagyon megviselt a helyzet. Engem megrémített az a gondolat is, hogy vissza kell mennem kötött munkaidőbe dolgozni és a gyermekeim mellől el kellhet mennem akkor is, ha betegek vagy nagyon anyásak vagy éppen nehézségeik vannak az ovival. Tehetetlen voltam ebben a helyzetben. Azt éreztem, hogy csak sodródok az eseményekkel, de nem tudok hatni rájuk, nincs választásom. 
- Én egészen kislány koromtól kezdve arra vágytam, hogy ANYA legyek! Nem a karrieremet terveztem sem a fényes esküvőmet csak azt, hogyan fogom a kisgyermekeimet nevelgetni, tanítgatni és leginkább szeretni! És megadatott két csodálatos áldás pont, ahogyan megálmodtam! Egyszerűen ki akarom élvezni ezeket az éveket! Nem aggódni és sodródni fogok, a felnőtt élet nehézségeivel, hanem kiállok az álmomért és keresek megoldást! -
Elhatároztam akkor, hogy bármilyen lehetőség jön, én megragadom! Nyitott szemmel fogok járni és bármit hajlandó vagyok kipróbálni, hogy változtathassak. Nem akarom ezt a nyomasztó érzést a gyomromban, hogy várom mi fog történni legközelebb és annak milyen hatása lesz ránk, mert ez megkeserítette a legfontosabb dolgot az életemben, a gyermekeimmel töltött időt.

Megpróbáltam a helyzetemet kicsit messzebbről szemlélni… Egyetemet végeztem, van nyelvtudásom, kijövök az emberekkel ez csak jó valamire… Olyan korban élünk, amikor szinte mindenkinek van internet az otthonában, okostelefon a kezében, kell hogy legyen valami lehetőség nekem! Az álom az lett volna, ha egy szuper ötlet alapján fel tudok futtatni egy vállalkozást, addig, amég a gyerekek nem mennek oviba! Ez lenne az igazi szabadság, ahol a munkát a család köré tudom építeni és annyit keresek, amennyit belefektetek!

– Ez nem egy olyan sztori lesz, ahol elmesélem, hogy bejött nekem az élet, megtaláltam életem lehetőségét és egy év alatt milliomos lettem! :D Ez nem egy olyan sztori, ahol elmondom, hogy egy perspektíva váltás után felkötöttem a gatyámat és ma már álmaim házában élek! :D Mégis érdemes végigolvasnod mit találtam! –

Visszakanyarodva, amint megszületett bennem az elhatározás, hogy KERESEK valamit, aznap (!!!) meg is találtam azt, ami megváltoztatta az életem alakulását! Lehet, hogy neked ez az írás lesz az, ami felébreszt egy gondolatot vagy vágyat benned a változásra.

Mindazonáltal ez a lehetőség be volt csomagolva! Nem láttam még akkor, amikor belevágtam, hogy mivé nőheti ki magát. Azt hittem a szabadságot a pénz fogja megadni, de ennél sokkal fontosabb dolgot tanultam. Megláttam mi rejlik bennem. Felfedeztem azt, hogy nem csak fekete-fehér gondolkodás van. Azt, hogy mire vagyok, képes nem a körülményeim szabják meg, és nem is a papírjaim, hanem a kitartásom! Olyan képességekre tanított meg ez az új és izgalmas szakma, amiről nem is tudtam, hogy bennem is ott van. Megmutatta, hogy mit jelent az embereknek segíteni önzetlenül és milyen fontosak az emberi kapcsolatok! Olyan barátokra találtam ezen az úton, akikről tudom, hogy mindig mellettem lesznek! – Ez egy különösen nagy ajándék nekem, mert az anyaság nagyon fellazította a korábbi baráti kapcsolataimat és sokszor egyedül éreztem magam… -

Egy olyan céggel kezdtem el dolgozni, ahol bárki lehetőséget kap megmutatni, mi bújik meg benne! Olyan vállalkozásra kaphatsz lehetőséget, ahol nem kell feltalálnod a spanyolviaszt, mert a minőséget és a folyamatos fejlesztést egy világcég biztosítja, nem kell helységet bérelned, mert a telefonod az irodád, nem kell tartanod a kellemetlen munkatársaktól, mert te választod ki őket! Mégis megvan az a rugalmasság, hogy a befektetett munkád határozza meg hová juthatsz el és az is rajtad múlik mennyi idő alatt!

Ez a weboldalam, a mosis videóim és a cikkek soha nem jöhettek volna létre, ha nem nyitok akkor. Minden bátorságot, önbizalmat és kitartást emiatt az üzlet miatt kezdtem el erősíteni magamban! Ez itt nem a cég reklámjának a helye... De úgy érzem, hogy meg kell adnom legalább a lehetőséget, hogy megismerd TE is, hiszen nekem az életemet változtatta meg a lehető legjobb értelemben. Ha szeretnél róla kicsit több infót -teljesen kötelezettségek nélkül- megtudhatod a részleteit egy videós anyagból csak szólnod kell emailben vagy facebookon vagy instán! :)

Végezetül egy kis illusztráció, hogy mosolyt csaljon az arcodra! :D A reklám, ahogyan elképzeljük az otthoni munkát (bal) és a valóság, ahogyan véghezvisszük! Jobb oldalt, éppen a lányom szeretné megtartani a csapathívást :D

                                            

Keresés