Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

#motiváldmagad live sorozat

Ha Te kicsit is olyan vagy mint én, akkor sokszor elveszíted a lendületedet, és kibillensz a lelki egyensúlyodból. Hidd el, hogy mindenkivel előfordul és ez teljesen természetes, nincs veled semmi gond azért, mert néha betelik az a bizonyos pohár! Szeretnék neked segíteni abban, hogy ezeket a hullámvölgyeket észrevedd és tudatosan -bevált gyakorlatokkal- vissza tudj evezni a pozitív oldalra!

Csupán saját tapasztalataimat és gondolataimat osztom meg veletek, amik nekem rengeteget segítettek az utóbbi években és bízom benne, hogy Neked is hasznosak! Én 2017-ben kezdtem el az önfejlesztéssel foglalkozni és egy teljesen új világ tárult elém. Küldetésemnek érzem, hogy megosszam veletek azt, ami ennyire sokat segített nekem! Nem azért mert nekem tökéletesen megy minden vagy mert mindent megtanultam, hanem azért, mert HA CSAK EGY EMBERNEK SEGÍTEK vele, akkor már nem volt hiábavaló!

Saját képességeink kibontakoztatása szerintem egy végtelen folyamat, ami folyamatos fejlődést és igyekezetet igényel. Éppen ezért csak azt tudom elmondani, hogy én miket tanulok nap mint nap és semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy akár sokkal jobban alkalmazd ezeket az új ötleteket mint én vagy bárki más! <3

Keresés