Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mosható betétek és intim kehely

 

Elmesélem az én sztorimat és utána egy kis ismertetőt is bemásolok, kedves barátnőm weboldaláról, aki ezekkel a termékekkel is foglalkozik a mosipelus varrás mellett!

Körülbelül 5évvel ezelőtt egy barátnőm mesélt nekem az intim kehelyről, addig nem is hallottam ilyesmiről, akkoriban még a mosható betétek sem voltak elterjedve a köztudatban. Nekem azonnal megtetszett az ötlet, hiszen ezt minden hónapban újra használhatom, nem kell annyi veszélyes hulladékot termelnem és nagyon praktikusnak tűnt! Rögtön rendeltem is, odafigyelve, hogy jó minőségű, ellenőrzött orvosi szilikonból legyen, nem az ár alapján választottam. Hamar megszoktam és azóta is kizárólag ezt használom, szinte nem is emlékszem arra, amikor még havonta oda kellett figyelnem, hogy vásároljak tampont, betétet…. Őszintén szólva nekem ez megváltás volt! Sokkal kényelmesebbnek érzem, semmi kétely vagy fenntartás nem volt bennem az elején sem, de megértem, ha másokban felmerülne. Én arra bíztatlak titeket, hogy próbáljátok ki ezeket a mosható alternatívákat, szerintem ti sem fogtok csalódni! Biztosan megtaláljátok a nektek legmegfelelőbbet!

 

Akkor jöjjön az a rész, amit kimásoltam a 3me.hu oldalról ebben a témában! Látogassatok el az oldalára bátran!

A következőkben kifejtett tények és statisztikák bizonyítják, hogy a mosható intim betétek jobbak a testünknek, a környezetnek és a pénztárcának is!

Egészség:

A mosható betétek bőrbarát alapanyagokból készülnek, mérgező kemikáliáktól mentesek, így használatukkal csökkennek a menstruációs görcsök, elkerülhetjük a fertőzéseket és a különböző allergiás tüneteket is.

Anyagiak:

Ha az anyagiak motiválnak, akkor is remek választás!
Egy nő átlagosan 40 évig menstruál. Ciklusonként cirka 1500 Ft-ot költ betétekre és/vagy tamponokra. Egy évre ez 18.000 Ft-ot jelent. Egész életében körülbelül 720.000 Ft-ot költ eldob ható betétekre és tamponokra. Ha helyette 20.000 Ft-ot költ intimkehelyre és/vagy betétekre, az minimum 5 évre szóló befektetés. Tehát, így 160.000 Ft-ból kijövünk és 560.000 Ft-ot spórolunk meg!

Környezet:

Egy nő élete során 2500-szor vagy többször menstruál. Ez betét esetében 20.000 db-ot is jelenthet. Ez hatalmas mennyiségű szemét! Főleg, hogy egy átlagos betétben több a műanyag, mint egy nejlonzacskóban. Az előállításukkal járó légszennyezésről nem is beszélve..

Kényelem:

Praktikus és mindig kéznél van. Nem ázik át, kényelmes, higiénikus, és könnyen tisztítható. Nem kell aggódnunk azon, hogy elfogy otthonról idő előtt, vagy az adott terméket hányan tapogatták végig, mielőtt bekerül a kosarunkba.  

Fenntartható:

Az eldobható betétekkel szemben hazai terméket vásárolsz, ezzel is támogatva a magyar gazdaságot.

Szép:

Változatos és szemet gyönyörködtető mintákban is elérhető. Szépségükkel magabiztosságot adnak.

 

Keresés