Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TANÁCSADÁS - SZEMÉLYRE SZABVA

 

Szia! 

Szeretnéd, hogy minden kérdésedre személyesen válaszoljak? Kifejezetten a te elakadásaidra adjak megoldást? Beszéljünk!
Segítek, hogy nektek is igazi élmény legyen a pelenkázás!

Számíthatsz rám ebben is! Mostantól a bemutatók és videó tanfolyam mellett, személyes tanácsadást is tartok online!

Írj most, ha teljesen kezdő vagy és szeretnél úgy megismerkedni a mosival, hogy csak neked mondjam el/mutassam meg a pelenka típusokat, kiemelve a neked kedvező fajtákat.

VAGY

Írj akkor is, ha elkezdtetek már mosizni, de kérdésetek merült fel vagy elakadtatok valahol! (Pl.: ázik a pelus, nem úgy áll, ahogy kellene a babán, éjszakára kerestek megoldást stb...)

A tanácsadás formáját te választod, hogy neked a legkényelmesebb legyen. Lehet videóhívás, hogy meg tudjak mutatni pelusokat, de lehet videó nélkül, ha nem érzed szükségét. A platformot is te választod! ( Lehet messenger, instagram, skype, viber, snapchat stb :D) Körülbelül 30perc - max 60 perc, a lényeg, hogy a végére mindenre választ kapj! :)

Egy ilyen konzultációra egy kis csomag eldobható pelenka árát tudod ráfordítani, vagyis 3000 forintot. Megérné neked, ha ezután örömödet lelnéd a pelenkázásban te is és a kisbabád is? :)


Írj nekem minél hamarabb, hogy időpontot egyeztethessünk! Kereshetsz telefonon is vagy bármelyik közösségi felületen! 

Annak érdekében, hogy minél fókuszáltabban és hatékonyabban tudjak neked segíteni, küldök majd neked egy kérdéssort, amit a konzultáció előtt kitöltve visszaküldesz nekem, így tudni fogom az elakadásodat és a fontosabb kérdéseidet! :)

Várom, hogy beszéljünk:

Dia

Keresés